Miért érné be kevesebbel?

Vissza ide: Felszereltségek »

Távfigyelő rendszer

A távfigyelő rendszert azért hoztuk létre, hogy a kihelyezett AURUS italautomaták és kávéautomaták működését percre pontosan nyomon tudjuk követni. Az AURUS italautomaták és kávéautomaták a nap 24 órájában folyamatos kommunikációt folytatnak a központi szerverünkkel.

 

 

 

A távfigyelő rendszernek köszönhetően minden, az italautomatáinkat és kávéautomatáinkat érintő eseményről értesülünk. Legyen az áramkimaradás, víz vételi lehetőség megszínése, az alapanyagok meghatározott szint alá csökkenése.

E rendszernek köszönhetően fogyasztóink nem találkozhatnak kifogyott termékekkel, meghibásodott italautomatával és kávéautomatával

Az italautomaták és kávéautomaták 24 óránként automatikusan jelentés küldenek aktuális státuszukról. A jelentésben elküldik az aktuális állapotukat: helyesen működnek-e vagy sem, és az alapanyagok töltöttségi szintjét.

Hiba esetén automatikusan, soron kívül küldenek értesítést az AURUS kávéautomaták és italautomaták, így leállásnál késedelem nélkül megkezdjük a probléma elhárítását. A hiba jelzés során azt is elküldi a kávéautomata, hogy mi a meghibásodás oka, így a töltő technikusunk teljesen felkészülve érkezik a helyszínre. Ha például egy irodaházban van a kávéautomata kihelyezve és egy nagyobb konferencia van az épületbe előfordul, hogy hírtelen sok terméket vásárolnak az italautomatából vagy kávéautomatából, mely az alapanyagok vészes lefogyását eredményezi. Ha az alapanyagok töltöttségi szintje egy beállított, kritikus, szint alá csökken az italautomata és kávéautomata késedelem nélkül értesíti a szervert. Ezeket, a soron kívüli, problémáról tájékoztató üzeneteket a szerver automatikusan egy előre beállított telefonszámra továbbítja. Így ha nem ül senki a központban a számítógép előtt, hogy ellenőrizze az italautomaták és kávéautomaták státuszát, akkor is megérkezik a riasztás a megjelölt telefonszámra, így a hibaelhárítását késedelem nélkül megkezdjük.

 

 

 

Eladó gépek és alkatrészek