Miért érné be kevesebbel?

Védőital szolgáltatás

Törvényi előírás védőital biztosítása a dolgozók részére. Sok vállalkozásnak plusz költséget jelent, hogy ezt a szabályt betartsa. Külső beszállítóktól vásárolják meg a vizet. 

Partnereinknek a védőitalt, szóda formájában ingyen és korláltan mennyiségben tudjuk biztosítani.

Az AURUS italautomatáinkból a hideg üdítők melett szóda vásárlására is lehetőség van, egész évben, korlátlan menniységben és bizonyos feltételek mellett akár ingyenesen is.

Ezzel megszűnnek az extra kiadások.

Az AURUS italautomaták és kávéautomaták szép és modern kinézetének köszönhetően a cégének megjelenését nem rontja a vizes palackok látványa.

A védőital sosem fogy el, nem kell a beszállítókra várni.

Az AURUS kávéautomaták feltötésével egy időben megtörténik a védőitalhoz szükséges poharak pótlása, így a külsős emberek jelenléte a gyártás területén minimálisra csökken.

 

Kulcsos rendszer

A cashless rendszerünknek köszönhetően partnereink dolgozói készpénz használata nélkül is tudnak az AURUS italautomatáinkból és kávéautomatáinkból kávét, kávés készítményeket, üdítőt vásárolni. 

Naponta, hetente vagy havonta feltöltik a dolgozók a saját kártyájukat, egy központi helyen elhelyezett, töltő egységnél, majd a kártya segítségével bármikor vásárolhatnak. Nincs szükség az apró pénz felváltására vagy az öltözőbe való elmenetelre, így a munkaidő hatékonyabban kihasználható.

A kártyák szabadon dekorálhatók, minden partnerünk kérésére, akár egyedileg is elkészítjük. Ezzel a cégszerűség tovább növelhető, hiszen partnereink saját logójukkal ellátott kártyákat tudnak dolgozóiknak biztosítani.

 

 

Eladó gépek és alkatrészek